Tarih: 10.10.2022 09:00

Albay Burak Caddesi’ne Konteyner cep alanı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Albay Burak Caddesi’ne Konteyner cep alanı yapıldı

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafında yürütülen çalışma kapsamında ilçemizde çöp konteyneri bulunan bölgelere konteyner cep alanı yapımı devam ediyor. Ekipler son olarak Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan ve sürücüleri zor durumda bırakan evsel atık konteyneri için cep alanı yaptı.

Gelen talepler doğrultusunda yapılıyor

Geçtiğimiz aylarda başlatılan ve ilçe genelinde büyük bir hızla devam eden konteyner cep alanına bir yenisi daha eklendi. Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan evsel atık konteyneri için Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince cep alan yapıldı. Vatandaşların talepleri doğrultusunda planlanan alanlara yapılan konteyner cep alanları vatandaşları da oldukça memnun ediyor.

Sayıları her geçen gün artıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde yapılan çalışma hakkında yapılan açıklamada, “ Konteyner cep alanları yapım işine ekiplerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri ve planladığımız alanlarda evsel atık konteynerlerimizin güvenli ve düzenli olması için yapımına devam ettiğimiz konteyner cep alanları çalışmalarımız, maharetli ustalarımızın kaliteli işçiliği ve performansı ile hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —