Tarih: 08.03.2020 12:32

Albüm Color’dan müthiş kampanya DEĞERLİ ANILARINIZI KAYBETMEDEN FOTOĞRAFLARINIZI BASTIRIN

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde İsmail İkiz tarafından 30 yıldır Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi No: 5 adresinde bulunan Albüm Color, fotoğraf basımı kampanyası başlattı. 100 adet ve üzeri basımlarda geçerli olan kampanya fotoğraf basımı 79 kuruş. Kampanya 1 Mayıs’ta sora eriyor.

Kampanya 1 Mayıs’ta sora eriyor

Fotoğraf basımının her geçen gün azaldığı şu günlerde Albüm Color’un sahibi İsmail ikiz oldukça güzel bir kampanya başlattı. 100 adet ve üstü basımlarda geçerli olan kampanyada fotoğraf basımı 79 kuruş. 1 Mayıs’a kadar geçerli olan kampanya için açıklama yapan İsmail İkiz, Gölcük Halkının bu kampanyayı kaçırmaması gerektiğini ifade etti.

“Çekilen fotoğrafların çoğu kayboluyor”

Her geçen yıl fotoğraf basımını azaldığını ifade eden İkiz, “ Dünya genelinde yıllık çekilen fotoğraf sayısının, fotoğraf makineleri ve fotoğraf çekebilen tüm mobil ve akıllı cihazlar dahil 400 milyar karenin üstünde olduğunu, ancak bu orana rağmen baskıya dönüşen görüntü sayısının yeterli olmadığını görüyoruz. Her yıl bir aile en az ortalama binden fazla fotoğraf çekiyor. Fakat bu çekilen fotoğraflar telefon hafızalarında, hard disclerde veya flaş belleklerde kalıyor ve ne yazık ki birçoğu kayboluyor.  Bu çekilen fotoğrafların en azından 100 tanesi basılmış olsa bu anılar kaybolmamış olur. Bizim amacımız insanların anılarına dokunmalarını ve onları hissetmeler. Bir telefon ya da bilgisayar ekranından bu hissedilmez. Fotoğraf her şeydir. Bu nedenle Albüm Color olarak böyle bir kampanya başlattık. 100 adet ve üstü basımlarda fotoğraf basımı 79 kuruş. Gölcük halkının bu kampanyayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Foto kitap ile sevdiklerinize anılarınızı hediye edin

Klasik fotoğraf baskısının yanında foto kitap hazırladıklarını ifade eden İkiz, “ Telefon ya da fotoğraf makinesi ile çekilen fotoğrafları foto kitap haline dönüştürüyoruz. Müşterilerin isteğine göre hazırlanan mizampaşla foto kitapları oluşturuyoruz. Foto kitaplar15x40 boyutunda ve 10 sayfadan oluşuyor. Bir foto kitap ortalama 35 -50 fotoğraf alabiliyor. Şu anda bu foto kitap kampanyamızda oldukça ilgi görüyor dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —