Tarih: 17.12.2018 15:03

ALIŞVERİŞİMİZİ GÖLCÜK ESNAFINDAN YAPALIM

Facebook Twitter Linked-in

Kocaman’dan yeni yıl öncesi Gölcük halkına çağrı

ALIŞVERİŞİMİZİ GÖLCÜK ESNAFINDAN YAPALIM

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, yaklaşan yeni yıl ile birlikte Gölcüklü vatandaşların alışverişlerini Gölcük’ten yapma çağrısında bulundu. Kocaman, esnafların zor durumda olduklarını ifade ederken, ‘Alışverişimizi Gölcük esnaflarında yapalım’ dedi.

Kocaman, “Gölcüklü esnafımızın bu desteğe ihtiyacı var”

Her zaman esnafın yanında olan ve desteğini esirgemeyen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman yaptığı açıklamada, “Gölcük’te esnaflarımızın durumu çok da iyi değil. Bizler halkımızdan Gölcük esnafımıza destek vermelerini rica ediyoruz. Biz istiyoruz ki Gölcük Halkı Gölcük Esnafına sahip çıksın. Gölcüklü esnafımızın kalkınması için bu desteğe ihtiyacı var. Umarız bütün bu temennilerimiz kısa sürede gerçekleşir ve esnaflarımızın da yüzleri güler. İlçemizden yapılan her alışveriş, aslında kendi yaşadığımız yerin gelişmesini sağlamak demektir. Bu konuda esnaflarımızda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeli, halkımız da alışverişlerini ilçemizden yapmalıdır.”

“Merdiven altı ürünlerin alınması sağlığımızı olumsuz etkileyebilir”

Başkan Kocaman ayrıca merdiven altı yapılan satışlar hakkında da vatandaşları uyardı. Başkan Kocaman yaptığı açıklamada ise şu sözleri dile getirdi: “Halkımıza, yapacakları alışverişlerde dikkatli olmaları gerektiğini dile getirmek istiyorum. Her ne kadar Gölcük’te yaşanacağını düşünmesek de halkımız, alacakları ürünlere dikkatle bakmalı ve incelemeli. Merdiven altı ürünlerin alınması sağlığımızı olumsuz etkileyebilir. Satın alınacak ürünlerin isimlerine bakılmalı, son tüketim tarihleri de dikkatle incelenmeli” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —