Tarih: 20.12.2019 13:07

Almina Durukan 4 Yaşında İYİ Kİ DOĞDUN ALMİNA

Facebook Twitter Linked-in

Almina Durukan 4 Yaşında

İYİ Kİ DOĞDUN ALMİNA

Gazetemiz Muhabirlerinden Serap Durukan ile Gölcük’ün tanınmış esnaflarından Durukan Çay Evi’nin sahibi Baki Durukan’ın biricik kızları Almina 4 yaşına girdi. Geçtiğimiz gün Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde gerçekleşen doğum günü partisinde minik Almina ve arkadaşları doyasıya eğlenerek doğum gününü kutladılar.  

Bu güzel gününde yalnız bırakmadılar

Gazetemiz Muhabirlerinden Serap Durukan ile Durukan Çay Evi’nin sahibi Gölcük’ün tanınmış esnaflarından Baki Durukan’ın biricik kızları Almina 4 yaşına girdi. Durukan çifti kızları Almina’nın doğum gününü Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan okulu Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde kutladı. Gerçekleşen doğum günü partisine minik Almina’nın ailesinin yanı sıra aile büyükleri, Sınıf Öğretmeni Tülay Özak, Okul Müdiresi Derya Öztürk ve sınıf arkadaşları katıldı.

Doğum gününü Elsa konseptiyle kutladılar

4 yaşına giren Almina’nın doğum gününde çok sevdiği Karlar Ülkesi Çizgi Filminin baş karakteri olan Elsa kostümü giyerek kutladılar. Çok sevdiği karakterin kostümünü giyen minik Almina’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.  Ailesinin ve arkadaşlarının iyi ki doğdun şarkısı eşliğinde mumları üfleyen Almina daha sonra arkadaşlarıyla birlikte doğum günü pastasını ve diğer ikramları yiyerek doğum gününü kutladılar.  Serap ve Baki Durukan çifti de bu güzel günlerinde yalnız bırakmadıkları için gelen konuklara teşekkür ettiler. Bizde Gazetemiz adına güzeller güzeli Almina’nın yeni yaşını kutluyor, kendisine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —