Tarih: 22.12.2020 13:03

Almina Durukan 5. Yaş gününü ailesiyle birlikte kutladı İYİ Kİ DOĞDUN ALMİNA

Facebook Twitter Linked-in

Gazetemiz Muhabirlerinden Serap Durukan ile Durukan Çay Evi’nin sahibi Gölcük’ün tanınmış esnaflarından Baki Durukan’ın biricik kızları Almina 5 yaşına girdi. Durukan ailesi Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan evlerinde aile arasında mütevazi bir tören ile kızlarının doğum gününü kutladılar. 

Aile arasında kutladılar

Gazetemizin başarılı muhabirlerinden Serap Durukan ile Gölcük’ün tanınmış ve sevilen esnaflarından olan Durukan Çayevi’nin sahibi Baki Durukan’ın güzeller güzeli kızları Almina Durukan 5 yaşına girdi. Durukan Ailesi’nin  Değirmendere yalı Mahallesi’nde bulunan evlerinde aile arasında düzenlenen tören ile doğum günün kutladılar.

İyi ki doğdun Almina şarkısı ile mumlarını üfledi

Aile arasında küçük bir tören ile kutlanan doğum günü partisinde minik Almina, “İyi ki doğdun Almina” şarkısı eşliğinde doğum günü pastasının mumlarını üfledi ve pastasını kesti. Kendisi için hazırlanan doğum günü partisi nedeniyle çok mutlu olan minik Almina ailesine ve aile büyüklerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.  

Kuzeni kendi elleriyle hediye hazırladı

Covid-19 tedbirleri kapsamında kızları Almina için aile arasında küçük bir tören düzenleyen Durukan ailesi, sadece aile büyüklerini davet etti. Doğum gününe katılan Almina’nın kuzeni Alparslan Çelik kendi elleriyle hazırladığı doğum günü kartını kuzenine takdim ederek doğum gününü kutladı. Düzenlenen doğum gününde minik Almina, kuzenleri Alprarlan ve Elif Nisa ile gönüllerince oynayıp eğlenerek doğum gününü kutladılar. 

Bizde gazetemiz adına minik Almina’ya yeni yaşında sağlık mutluluk ve başarı temenni ediyoruz. İyi ki doğdun Almina.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —