Tarih: 18.08.2021 12:02

Altgeçit duvarlarının temiz olması vatandaşları memnun ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te bulunan Altgeçit duvarları boyanarak tertemiz hale getirildi. Altgeçit duvarlarına yazılan yazılar duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. Vatandaşlar alt geçit duvarlarının böyle temiz bir şekilde kalmasını istiyor.

Altgeçit duvarları yazılan yazılarla zarar görüyordu. Belediye ekipleri ilçemiz genelinde bu şekilde olan altgeçitlerin duvarlarını boyayarak temizlemişti. Altgeçit duvarlarının temiz olması hem vatandaşları memnun ediyor, hem de altgeçitleri daha güzel hale getiriyor.   

‘Kötü görüntü ortadan kalktı’

Altgeçit duvarlarının temiz olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden bazı vatandaşlar, ‘Uzun bir süreden bu yana altgeçidin duvarlarına kendini bilmezler tarafından yazılar yazılıyordu. Bu da oldukça kötü bir görüntüye sebep olmaktaydı. Bir süreden bu yana periyodik olarak yapılan temizlik ve bakım çalışmaları, altgeçitleri daha güzel hale getirdi. İlçemiz genelindeki altgeçit duvarları oldukça temiz, herhangi bir kirlilik yok. İlerleyen dönemde diğer altgeçitlerin de bu şekilde temiz kalması adına çalışmaların devam etmesi, faydalı olur’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —