Tarih: 08.02.2019 13:59

Altın Manav meyve ve sebze çeşitleriyle göz dolduruyor

Facebook Twitter Linked-in

Altın Manav meyve ve sebze çeşitleriyle göz dolduruyor

1960’tan beri Gölcük halkına hizmet veren ve çarşının en eski manavlarından Altın Manav kaliteden ödün vermeden vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Oğuz, “İnsanlar sebze alamayınca üretici fiyatları düşürüyor”

Şehmus Oğuz’un sahibi olduğu Altın Manav kalitesinden ödün vermeden vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Manav sahibi Şehmus Oğuz, “Sebzelerde şu an için bir düşüş var. İnsanlar sebze alamayınca üretici fiyatları düşürüyor. Meyvelerin mevsim normallerine göre fiyatlarında pek bir değişiklik yok. Ürünler manavlara gelmeye başladığı için bu sefer insanların alım gücü de otomatikman düşmüş oldu” dedi.

Altın Manav’da meyve ve sebze fiyatları:

Domates 5-6 lira, Patlıcan 5-6 lira, Biber grubunda çeşitler 8 lira, Patates ve Soğan 5 lira, Ispanak 8 lira, Havuç 5 lira, Mor lahana 5 lira, Pırasa 7 lira, Karnabahar 10 lira, Brokoli 8 lira, Brüksel lahanası 5 lira, Maydanoz, Dereotu ve Roka 2 lira, Kıvırcık 6 lira, Yerli muz 8 lira, Elma 6 lira, Portakal 5-6 lira, Armut 8 lira, Nar 7 lira, Ayva 7 lira, Mandalina 6 lira, Kivi 10 lira, Ananas (tane) 15 lira, Bakla 12 lira, Salatalık 10 lira, Limon (tane) 1 lira, Beyaz lahana 10 lira.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —