Tarih: 08.07.2017 13:42

ALYA BEBEK’ ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

OLİMPİYAT YILDIZLARINDAN

İlimizin ilk ve en başarılı jimnastik kulübü olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken geçtiğimiz günlerde doğum yapan kulübün uzun yıllardır bale hocası ve jimnastik antrenörü Yasemin Seyhan Akpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kulübün emektar hocalarından Yasemin Seyhan ve eşi Gökhan Akpınar çiftinin ilk çocukları olan Alya Akpınar dünyaya gözünü açtı ve son derece sağlıklı olan Alya bebeğin ilk misafirleri annesinin çalışma arkadaşları oldu.

Akpınar çiftini bu mutlu gününde Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü ailesi yalnız bırakmadı. Ziyaret programına Kulüp Başkanı Tolga Havuç, koordinatör Habibe Karacan ve kulübün başarılı antrenörleri; Sertap Özaydın, Hayrettin Şen, Sennur Utku, Yağmur Tüter, Semih Türkyılmaz katıldı. Ziyarette temennilerini ileten ilimizin başarılı gençlerinden Başkan Havuç: ‘‘Kulübümüzün emektar hocalarından Yasemin kardeşimizin ve ailesinin mutlu gününde yanlarında olmaktan dolayı Olimpiyat yıldızları ailesi olarak çok mutluyuz, Yasemin hocamızla uzun yıllardır çalışıyoruz, kulübümüze büyük emekleri ve katkıları olmuştur, daha uzun yıllar birlikte çalışacağız. Yeni doğan kızı Alya’nın vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, çok değerli anne ve babasına yakışır bir birey olmasını diliyorum. Umarım minik Alya’da ileride çok iyi bir jimnastikçi ve sporcu olacaktır.’’ Dedi. Kulübün başarılı bale eğitmeni ve jimnastik antrenörü olan Yasemin Seyhan Akpınar çalışma arkadaşlarının ziyaretine teşekkür ederek mutluluğunu paylaşmaktan dolayı memnun olduğu ifade etti. Ayrıca Akpınar; iyi ki Olimpiyat Yıldızları gibi büyük bir ailenin içerisindeyim. dedi




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —