Tarih: 13.06.2018 15:29

AMACIMIZ ÇOCUKLARIN YÜREKLERİNE DOKUNABİLMEK

Facebook Twitter Linked-in

Muhtar Rabia Şentürk ve Vatandaş Fatma Subaşı’dan örnek yardım

AMACIMIZ ÇOCUKLARIN YÜREKLERİNE DOKUNABİLMEK

Yaptıkları yardımlar ile takdir ve beğeni toplayan Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk, Fatma Subaşı adlı vatandaş ile görüşmesinin ardından Gülcan adlı kıza akülü yardımında bulundu. Gülcan’ın ailesi ise bu yardımlarından dolayı Muhtar Şentürk ve Vatandaş Fatma Subaşı’ya teşekkürlerini ilettiler.

Subaşı, ‘’Kızımız Gülcan’a bu akülü arabayı teslim ettik’’

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, Fatma Subaşı adlı vatandaş ile görüşmesinin ardından Gülcan adlı kıza akülü yardımında bulundu. Vatandaş Fatma Subaşı konu ile ilgili Gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Almanya’da 15 yıl TASV Cemiyetinin adı altında folklor ekibinin yöneticisiydim. Ve bizde elimizde kalan paramızı ne yapalım diye düşündük ve tüm oyuncularım adına bir kızımız için akülü araba almak istedik. Daha sonrasında Mahallemizin Muhtarı Rabia Şentürk ile görüştük ve sonra kendisi Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ile görüştü ve daha sonrasında akülü arabaya ihtiyacı olan bir kızımızı tespit etti. Kızımız Gülcan’a bu akülü arabayı teslim ettik. Kızımız çok mutlu oldu ve teşekkürlerini iletti. Muhtarımız Rabia Şentürk’ün bizlere çok yardımı oldu ve kendisine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Şentürk, ‘’Amacım çocukların yüreklerine dokunabilmek’’

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, Gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Vatandaşımız Fatma Subaşı benim mahalleme geleli birkaç gün oldu. Dertleştik, konuştuk ve böyle bir yardım yapmak istediklerini söylediler ve bende öncülük yaptım. Daha sonra Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ile görüştüm ve kısa süre içerisinde Başkanımız Hasan Bat 17 yaşında bir kız olduğunu, uzun süredir sokağa çıkamadığını söyledi. Akülü arabaya ihtiyacı olduğunu, arkadaşımın da bana dersek olacağını söyledi. Amacım çocukların yüreklerine dokunabilmek. Bugün de çocuğumuza bu akülü arabayı teslim ettik. Arkasından başka bir akülü araba alacağız ama henüz sahibi belli değil, o da sürpriz olsun’’ dedi.

İsim: Nihan ATAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —