Tarih: 20.10.2023 09:13

Amatör Spor Haftası Etkinliği Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapıldı SPORCU KATILIM SAĞLADI

Facebook Twitter Linked-in

9-15 Ekim 2023 Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar arası Voleybol turnuvası Gölcük 17 Ağustos Spor Salonunda 9 kurum 108 Sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Dereceye giren kurumlar belli oldu

Amatör Spor Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikte dereceye giren takımlar belli oldu. Voleybol Turnuvası 1.si İlçe Sağlık Müdürlüğü, 2.si İlçe Emniyet Müdürlüğü, 3.sü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 4.sü Gölcük Adliyesi Kurumları oldu. Dereceye giren Sporculara ödülleri Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular, Adliye Hakimi Fatma Altaş tarafından takdim edildi.

650 Sporcuya, Spor Bilinci ve Kültürünün oluşturulması sağlandı

9-15 Ekim Amatör Spor Haftası kapsamında Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim iş birliğinde sportif faaliyetlerle farkındalık oluşturularak düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması amacıyla düzenlenen sportif yarışlarla dört ilköğretim okulunda, Hamidiye İlkokulu, Saraylı İlkokulu, Halıdere İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan katılan 650 sporcuyla, spor bilinci ve kültürünün oluşturulması sağlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —