Tarih: 06.09.2021 12:46

Amiral Sağlam Caddesi’nde kurallara uymayan sürücüler VATANDAŞLARI TEDİRGİN EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Amiral Sağlam Caddesi’nde kurallara uymayan sürücüler

VATANDAŞLARI TEDİRGİN EDİYOR

Gölcük’ün en güzel ve en yoğun Caddelerinden biri olan Amiral Sağlam Caddesi’nde kurallara uymayan sürücüler vatandaşları tedirgin ediyor.

Yaşanan sorunu ilgili mercilere iletti

Cadde sakinlerinden Turgay Doğan Gazetemize gelerek, yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Trafik kurallarına uymayan sürücüler yüzünden yaşadıkları sıkıntıyı anlatan Doğan, yaşanan bu sorunu ilgili mercilere ilettiğini ifade etti. Doğan, ‘Ne yazık ki verdiğim dilekçelerime aldığım cevaplar beni tatmin etmedi’ dedi.

‘Can güvenliğimin olmadığını düşünüyorum’

Doğan, ‘Amiral Sağlam Caddesi’nde kuralları hiçe sayan sürücüler yüzünden can güvenliğimin olmadığını düşünüyorum. Evimden Yeşil Cami’ye giderken, tedirginlik yaşıyorum. Işık ihlali yapan sürücüler bizleri çok tedirgin ediyor. Ayrıca havalı kornaları kafalarına gören çalan bazı sürücülerden çok rahatsız oluyoruz. Gün içinde gelin görün onlarca sürücü kuralları hiçe sayarak, canımızı tehlikeye atıyor. Yaşanan bu sorunu ilgili mercilere ulaştırsam da bizi tatmin eden bir cevap alamadık. Mobil Mevkii’nde artan kazaları hepimiz görüyoruz. Umarım daha üzücü kazalar yaşanmadan bu sorunlar çözüme kavuşturulur.’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —