Tarih: 23.02.2024 10:32

Amiral Sağlam Caddesi’nde yerlerinden oynayan GRANİT TAŞLAR ONARILDI

Facebook Twitter Linked-in

Amiral Sağlam Caddesi’nde yerlerinden oynayan

 GRANİT TAŞLAR ONARILDI

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde yerlerinden oynayan granit taşlar Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinde düzeltildi.

Onarımını yaptılar

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ilçemizin en aktif caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde yerlerinden oynayan ve özellikle yağmurlu havalarda su sıçrattığı için vatandaşları zor durumda bırakan granit taşlarının onarımını gerçekleştirdi. ekipler yerlerinden oynayan granit taşlarını yerlerinden kaldırdıktan sonra gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra granit taşları yerlerine yapıştırdılar. Yapılan çalışma vatandaşları da oldukça memnun etti.

Teşekkür ettiler

Yapılan çalışma vatandaşları da oldukça memnun etti. Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Amiral Sağlam Caddesi üzerinde yerlerinden oynayan granit taşlar bizleri gerçekten zor durumda bırakıyordu. Özellikle yağmurlu havalarda bastığımız zaman su sıçratıyor ve üstümüz kirleniyordu. Yapılan bu çalışma ile bu sıkıntımız ortadan kalktığı için memnunuz. Ekiplere emeklerinden ötürü teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —