-
BIST 100
16054,87%-1,43
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,72% -0,41
-
GRAM ALTIN
7229,96% 0,34
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği PROJELERİNİN KAPANIŞ PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRECEK
Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Didin, Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından kabul gören projelerinin dördüncü ve son etkinliğini Gölcük Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.
Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Didin, Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından kabul gören projelerinin dördüncü ve son etkinliğini Gölcük Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.
17 Eylül Salı günü saat 10:00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından kabul gören “Halk Danslarımız, Geleneksel Çalgılarımız ve Kültürleşme” Projeleri kapsamında Değirmendere’de bulunan Sanattoryum Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdikleri etkinlikler ile geleneksel halk oyunları kıyafetleri ve çalgılarını tanıtan Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Didin, projelerinin kapanış programını 17 Eylül Salı günü saat 10:00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştireceklerini ifade etti.
Başkan Didin, tüm Gölcük Halkını davet etti
Anadolu Halk Dansları Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Selçuk Didin, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından kabul gören “Halk Danslarımız, Geleneksel Çalgılarımız ve Kültürleşme” Projemiz kapsamında 23 Ağustos 2023 tarihinde başladığımız çalışmamızın dördüncü ve son etkinliğini 17 Eylül Salı günü saat 10:00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştireceğimiz etkinlik ile tamamlayacağız. Ben bugüne kadar bizlere destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyemize, Kocaeli Kent Konseyimize, Gölcük Belediyemize ve bizlere kapısını açan Değirmendere Sanattoryum Sanat Merkezi’ne sonsuz teşekkür ediyorum. Salı günü düzenleyeceğimiz etkinliğimize de tüm Gölcük Halkını davet ediyoruz” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
Yükleniyor



