Tarih: 12.06.2023 12:42

Anakucağı Minikleri mezun olmanın mutluluğunu yaşadı

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde faaliyet gösteren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı faaliyet gösteren Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü yılsonu mezuniyet balosunda veli, kurum personeli ve çocuklar mezuniyetlerini kutladı.

Onlar artık ilkokul öğrencisi

Şirinköy Çamlıca Cafe’de düzenlenen mezuniyet törenine Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü yönetimi ve öğretmenleri ile mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Anaokulundan mezun olmanın mutluluğunu yaşayan minik öğrencilerin mutluluklarını gözlerinden okundu.

Kurtoğlu, “Bir yılı daha başarılı bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Kurum Müdürü Merve Hatice Kurtoğlu yaptı. Bir yıl boyunca yapılan etkinlikler ve faaliyetleri anlatan Kurtoğlu gelecek yıllarda dahada başarılı olabilmek için çaba sarf edeceğini, bir yılı daha başarılı bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Kurtoğlu, ayrıca Kuruluşun kulüp bölümünden 8. Sınıf öğrencilerinin Fen Lisesi sınavı başarılarının küçük çocuklarımız içinde örnek olmasını istedi.

Okul bitirme belgeleri ve madalyaları verildi

Kurum Müdürü Merve Hatice Kurtoğlu’nun konuşmasının ardından sırayla sahneye davet edilen çocuklara bitirme belgeleri ve madalyaları verildi. Mezuniyet töreninde minik öğrencilerin bir yıllık etkinliklerinden oluşan sergide aileler tarafından çok beğeni aldı. Törenin ardından tüm çocuklar, veliler ve kuruluş personeli müzik eşliğinde oynayarak neşeli ve eğlenceli bir gece geçirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —