Tarih: 24.03.2024 12:30

Anakucağı Miniklerinden Ramazan Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin önemli eğitim kurumlarından olan Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü öğrencileri Ramazan ayının gelişini kutladı.

Ramazan ayının maneviyatını yaşattılar

On bir ayın Sultanı Ramazan Ayı tüm huzuruyla devam ediyor. İlçemizin önemli eğitim kurumlarından olan Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü öğrencileri Ramazan Ayının gelişini en güzel şekilde kutladılar. Ramazan Ayının en güzel temsili olan Ramazan Davulu ve başlarına taktıkları fes ile Ramazan ayının maneviyatını yaşattılar.

“Ramazan duygusu yaşatmak istedik”

Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Ramazan Ayının duygusunu en güzel şekilde öğrendiler. Ramazan Ayında yapılması gerekenler hakkında bilgiler alan minik öğrenciler. Ellerine aldıkları davullara ile de eski gelenekleri yaşattılar. Öğrencilerine Ramazan duygusunu yaşatmak istediklerini ifade eden Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Öğretmenleri, “Tüm özel gün ve haftalarda olduğu gibi Ramazan Ayında da öğrencilerimize değerlerimizi öğretmeye devam ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —