Anakucağı Öğrencileri Yerli Malı Haftası’nı kutladı
İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından olan Gölcük Anakucağı Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’nde öğrenciler Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı en güzel şekilde kutladı.
İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından olan Gölcük Anakucağı Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü’nde öğrenciler Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı en güzel şekilde kutladı. Öğrenciler öğretmenleri önderliğinde yerli malı ürünler konusunda da önemli bilgiler aldılar.
Türkiye´de üretilen ürünler hakkında bilgi aldılar
Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası ilçemizde bulunan okullarda ve gündüz bakım evlerinde kutlanmaya başladı. Gölcük Anakucağı Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü öğrencileri, Kurum Sahibi Dilek Onay Demircan, Müdürleri Merve Kurtoğlu ve Öğretmenler Gülcan Kurt ve Canan Kaçan önderliğinde düzenledikleri etkinlik ile Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı kutladılar. Yerli tüketimin bilinçli olarak artması ve yerli malı kullanımının öneminin vurgulanması vesilesiyle kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlamasında öğrenciler, Öğretmenlerinden Türkiye´de üretilen ürünler hakkında bilgi aldılar.
Yerli gıdalardan oluşan bir masa hazırlandı
Gölcük Anakucağı Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü öğrencileri, Kurum Sahibi Dilek Onay Demircan, Müdürleri Merve Kurtoğlu ve öğretmenleri Gülcan Kurt ve Canan Kaçan önderliğinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Minik öğrenciler, ülkemizde yetiştirilen meyve ve sebzeleri öğretmenleri aracılığıyla öğrenirken, öğrenciler aynı zamanda yerli malı tüketiminin önemini de öğrendiler. “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nın amacına yönelik olarak sınıfta velilerin gönderdiği ürünler ile yerli gıdalardan oluşan bir masa hazırlandı. Öğrenciler törenin sonunda yerli malı ürünlerin tadını çıkardılar.
Haber: Serap DURUKAN
GÖLCÜK D-130’DAKİ KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
15 NİSAN’DA BALIK AV YASAI BAŞLIYOR!
GÖLCÜKSPOR EVİNDE KAZANDI: 1-0
BAŞKAN ÖZLÜ MOTORCU EĞİTİM PİSTİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT!
IBAN'A TRANSFERDE YENİ ŞART
SAHTE EURO OPERASYONU
İSU VE İZAYDAŞ MİLYONLARCA KWH ELEKTRİK ÜRETTİ
BU KENT DE "BARLAR SOKAĞI" SORUNU VARDIR ...
KOCAELİ’Yİ KİTAP KOKUSU SARACAK
KÖRFEZDEKİ DEV TEMİZLİK DÜNYA GÜNDEMİNDE
BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
Yükleniyor

