Tarih: 27.01.2023 10:59

Anakucağı’nda personele hijyen eğitimi verildi HER ŞEY ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI İÇİN

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde bulaşıcı hastalıkların artması nedeniyle Hijyen Eğitimi verildi. Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Sevgi Şahin Kaya tarafından verilen eğitimde bulaşıcı hastalıkların bulaşma sebepleri ve korunma yolları konuları verildi.

Eğitime 8 Personel katıldı

Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Sahibi Dilek Onay, artan bulaşıcı hastalıklar sebebiyle personeline Hijyen Eğitimi verdirdiğini açıkladı.  Hijyen Eğitimine 8 kuruluş personeli katıldı. Eğitimin sonunda personele sınav yapıldı.

Önce eğitim verildi, ardından sınav yapıldı

Kurum Sahibi Dilek Onay, ‘Kuruluşunuzda 25 Ocak 2023 tarihinde Gölcük Halk Eğitim Merkezi personeli tarafından hijyen eğitimi verilmiş olup, 8 personelimiz eğitime katılım sağlamıştır. Eğitimde Hijyen hakkında genel bilgilendirme yapıldı. Kişisel Hijyenin önemi anlatıldı. Hijyenin hayatımızdaki yerinin önemi anlatıldı. Hijyen bakımından dikkat edilmesi gereken konular anlatıldı. Eğitimlerin sonunda ise sınav yapıldı. Her şey çocuklarımızın ve personelimizin sağlığı için’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —