Tarih: 20.03.2023 13:26

Anakucağı’ndan öğrencileri için anlamlı 18 Mart etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

Anakucağı’ndan öğrencileri için anlamlı 18 Mart etkinliği

Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde  öğrenciler için 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Münasebetiyle anlamlı bir etkinlik düzenlediler.

18 Mart’ın önemini anlattılar

İlçemizin seçkin eğitim kurumlarından Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıldönümü ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle bir program düzenlediler. Günü anlam ve önemine göre hazırlanmış olan alanda öğrencilere 18 Mart Çanakkale’nin düşman işgalinde kurtuluşu, verilen mücadele ve Çanakkale Zaferi’nin simgesi olan Seyid Onbaşı’nın kaldırdığı top mermisini ağırlığı anlatıldı.

Onay, “Tarihimiz çocuklarımıza öğretmemiz gereken en büyük vazifemiz”

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında açıklama yapan Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nün sahibi Dilek Onay yaptığı açıklamada, “Kurumuz olarak öğrencilerimize tarihimizi ve zaferlerimizi yaşayarak ve yaşatarak öğretmeye çalışıyoruz. Tarihimizin en büyük zaferlerinden olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle öğrencilerimize anlamlı bir etkinlik yaptık. Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize Seyid Onbaşı’nın kaldırdığı top mermisinin ağırlığı ve Çanakkale Zaferi’nin nasıl kazanıldığı anlatıldı. Öğrencilerimizde büyük bir dikkatle öğretmenlerini dinleyerek tarihlerini öğrendiler. Kurumuz olarak öğrencilerimize verdiğimiz eğitimin yanı sıra bu tür etkinlikler ile de tarihimizi en iyi şekilde öğretiyoruz ” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —