Tarih: 08.08.2017 10:32

Anıtpark pırıl pırıl parlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Anıtpark pırıl pırıl parlıyor

Gölcük’ün en eski ve en büyük parkı olan Anıtpark’ta Gölcük Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı temizlik ekipleri güne Anıtpark’ı temizlemeyle başladı. Ekipler bütün parkı temizleyek vatandaşların özellikle küçük çocukların hoş vakit geçirmesini sağladılar.

Özel temizlik arabası ile park baştan sona yıkandı

İlçemizin en eski ve en büyük parkı olan Anıtpark hergün genci yaşlısı çocuğu demeden bir çok vatandaşın en çok tercih ettiği mekanlardan biri olmaya devam ediyor. Anıtpark’ta bulunan ve özellikle çocukların oldukça ilgisini çeken güvercinlerin Anıtparkı kirletmesinden dolayı Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Anıtpark’ta güne yerleri temizlemek ile başlıyor. Özel temizlik arabaları ile hergün Anıtpark’ı komple yıkayan ekipler vatandaşlar tarafından da taktir topluyor.

Vatandaşlar temizlikten çok memnun

Güne Anıtpark’ın temizlemekle başlayan ekipler çevrede ki vatandaşlarında taktirini alıyor. Vatandaşlar, ” Anıtpark bizim gözbebeğimiz gibi ve onun hergün temizleniyor olması bizi çok mutlu ediyor. Özellikle küçük çocuğu olan aileler yapılan temizlikten çok memnunlar. Parkın ev sahibi durumunda olan güvercinler parkı ciddi derecede kirletiyor ve eğer bu temizlik yapılmasa bu çobuklarımız için hiç iyi olmaz. Bu nedenle Gölcük Belediyesi’ne Anıtpark’a vermiş olduğu değer ve özen için çok teşekkür ederiz” dediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —