Tarih: 11.07.2021 09:22

Anıtpark’ta bulunan çeşmenin gideri hep tıkalı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün göz bebeği olan Anıtpark’ta bulunan çeşmelerin giderlerinin tıkalı olması gözlerden kaçmıyor. Çeşmelerin tıkanmasına daha çok çöplerin neden olması da ayrıda dikkat çekiyor.

 Çeşmeyi kullanıp, suyu açık bırakıyorlar

Anıtpark’ta bulunan çeşmelerin giderinin sürekli tıkalı olması dikkat çekerken giderlerin en çok atılan çöpler nedeniyle tıkanması gözlerden kaçmıyor. Anıtpark’ta sık sık görülen bu soruna vatandaşlar çözüm istiyor.  Çeşmenin giderinde yaşanan sorunun yanında bazı vatandaşlar çeşmede su ihtiyacını karşıladıktan sonra musluğu açık bırakıyor. Tüm dünyada ve ülkemizde su ihtiyacı her geçen gün daha da artarken, suyun boşa akması duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor.

‘Ne zaman görsek gider tıkalı’

Yaşanan bu sorun hakkında düşüncelerini belirten bazı Vatandaşlar, ‘Anıtpark’ta bulunan bu çeşmenin gider bölümüne ne zaman görsek her zaman tıkalı. Çeşmelere neden hiç bakım yapılmıyor? Ayrıca bazı kişiler bu çeşmeleri kullanıp, çeşmeyi açık bırakıyorlar. Hiç kimsenin su israfı yapmasına hakkı yok. Umarız bu çeşmelere en kısa sürede bakım yapılır ve su ihtiyacını karşılayanlar çeşmeleri tam kapatarak, su israfına neden olmazlar’ diye konuştular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —