Tarih: 02.08.2023 14:12

Anıtpark’ta bulunan süs havuzu bu yaz çalıştırılmadı

Facebook Twitter Linked-in

Anıtpark’ta bulunan süs havuzu  bu yaz çalıştırılmadı

İlçemizin kalbi konumunda olan Anıtpark içinde yer alan süs havuzu bu yıl Ağustos ayına gelmemize rağmen aktif hale gelmedi. Görsel şölen oluşturulan süs havuzunun aktif hale getirilmesi isteniyor.

Aktif hale gelmemesi dikkat çekiyor

Anıtpark içinde yapılan yenilik ile oluşturulan süs havuzu özellikle yaz aylarında aktif hale gelmesiyle görsel şov yapıyordu. Her yıl bahar aylarında gerekli bakım ve temizlik çalışmasının ardından aktif hale gelen süs havuzunun bu yıl çalıştırılmaması vatandaşların dikkatini çekiyor. “Ağustos ayına geldik hala süs havuzu aktif hale gelmedi” diyen vatandaşalar süs havuzunun bul aktif hale gelip gelmeyeceğini merak ettiklerini ifade ettiler.

“Gerekli önlemler alınarak aktif hale gelebilir”

Geçtiğimiz yıllarda yaz boyunca aktif halde olan süs havuzunun bu yıl aktif olmamasının dikkat çektiğini ifade eden vatandaşlar, “Anıtpark içinde bulunan süs havuzu her yıl gerekli bakım ve temizlik çalışması yapıldıktan sonra aktif hale gelirdi. Fakat bu sene süs havuzu hiç çalıştırılmaması dikkatimizi çekiyor. Bu sene acaba süs havuzuna giren çocukları önlemek için mi böyle bir karar aldılar bilmiyoruz ama gerekli önlemler alındıktan sonra süs havuzu aktif hale gelebilirdi” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —