Tarih: 03.11.2021 10:58

ANITPARK’TA GÜNE TEMİZLİKLE BAŞLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri güne Anıtpark’ta yapılan temizlik ile başlıyor. Vatandaşlar yapılan temizlik çalışmasından oldukça memnun olduklarını dile getirdi.  

Özel araba ile temizleniyor

Gölcük Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan temizlik belirli aralıklarla özel araba ile yapılıyor vatandaş temiz bir çevreyle güne başlıyor.  Ekipler tarafından aynı zamanda ağaçların döktüğü yapraklar da temizlenmiş oluyor böylece temizliğin tamamı temizlenmiş oluyor.

Teşekkür ettiler

Gölcüklülerin en çok tercih ettiği mekan olan Anıtpark her gün bir çok ziyaretçi ağırlıyor. Gün içerisinde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Anıtpark’ın bu şekilde düzenli olarak temizlenmesinde son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar yetkililere de ayrıca teşekkür etti.   

Temiz bir çevre

 Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan temizlik  vatandaşları memnun ediyor. Anıtpark’ta vakit geçiren  vatandaşlar yaptıkları açıklamada “ Biz yapılan bu temizlik çalışmalarından çok memnunuz. Sonuçta vakit geçirdiğimiz yerler temiz olmalı ve bunu Gölcük Belediyesi sağlıyor. Parkımız güzel ve temiz görünüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz “ ifadelerini kullandı.

Haber: Hazan UYSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —