Tarih: 22.11.2020 09:35

Anıtpark’ta sonbahar temizliği devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin en güzel ve en sevilen parklarından biri olan Anıtpark’ta sonbahar temizliği yapılmaya devam ediliyor. Sonbahar ayları ile birlikte dökülen yapraklar, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından düzenli aralılarla toplanmaya devam ediyor.

Yapraklar belirli aralıklarla toplanıyor

Gölcük’ün en sevilen parklarından bir olan Anıtpark’ta sonbahar temizliği düzenli aralıklara yapılmaya devam ediyor. Covid- 19 Pandemisiyle mücadele ettiğimiz şu günlerde sık sık dezenfekte edilen Anıtpark’ta ayrıca kuruyup yere düşen yapraklar Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri tarafından temizlenmeye devam ediliyor.

Vatandaşlardan teşekkür

Yapılan çalışma duyarlı vatandaşları oldukça memnun etti. Vatandaşlar ekiplere çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, “Sonbahar aylarının sonuna geldik ve kış iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Tüm dünya gibi ülkemizde coronavirüs ile mücadele ederken bu dönemde özverili bir şekilde çalışan temizlik işleri ekibine teşekkür etmek istiyoruz. Gece gündüz demeden Gölcük’ümüzü temizlemeye çalışıyorlar. Malum kış yaklaşıyor ve ağaçlarımız hala yapraklarını dökmeye devam ediyor.ekiplerimiz hemen hemen her gün düşen yaprakları temizledikleri için Belediye ekiplerine titizlikle yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —