ANITPARK’TA GÜN TEMİZLİKLE BAŞIYOR
Gölcük’ün en eski ve en büyük parkı olan ve yaz kış demeden bütün Gölcüklülerin en çok tercih ettiği mekan olan Anıtpark’ta gün Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri’ne bağlı ekiplerin HAKO aracı yaptığı temizlik ile başlıyor.
Temizlik çalışması aileleri memnun ediyor
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özel temizlik arabası ile Anıtpark’ta temizlik yaparak güne başlıyor. Gölcüklü vatandaşlar tarafından oldukça sevilen ve yaz kış demeden en çok ziyaretçi alan mekan olan Anıtpark’ta yapılan çalışma en çokta küçük çocuğu olan aileleri sevindiriyor.
Zemindeki kayganlık için çözüm isteniyor
Yapılan çalışma hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, ” Anıtpark bizim için çok önemli mekanlardan biri, burada vakit geçirmek bize huzur veriyor. Anıtpark bizim vazgeçilmezimiz ve tabi sabahları temizlik yapılması bizim için çok önemli, Anıtpark’ta oldukça fazla kuş var ve doğal olarak yerler çok kirleniyor. Havaların güneşli ve sıcak olması nedeniyle Anıtpark her gün dolu oluyor. Bu nedenle Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin yapmış olduğu temizlik bizi oldukça mutlu ediyor. Sonuçta aileler çocuklarını getiriyor oynatmaya ve yerlerin temiz olması gerekiyor. Emeklerinden ötürü ekiplere çok teşekkür ederiz. Birde Anıtpark’ın zemini özellikle yağmurlu havalarda çok kaygan olduğu için yürürken zorlanıyoruz. Bu konu hakkında da bir çözüm istiyoruz” dediler.
Haber: Serap DURUKAN
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
GÖLCÜK’E ENGELLİ GEÇİŞ YOLU
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
ARA TATİLDE 230 ÇOCUK BİNİCİLİKLE TANIŞTI
GÖNÜL KAZAN İLE SOFRALAR BOŞ KALMIYOR
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,04
-
EURO
51,48% 0,05
-
GRAM ALTIN
6378,63% 0,04
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00


