Tarih: 07.07.2023 12:26

Ankara’da Kocaeli Rüzgarı KOCAELİ AK PARTİ’DEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

Facebook Twitter Linked-in

 Ankara’da Kocaeli Rüzgarı

KOCAELİ AK PARTİ’DEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Milletvekilleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, hafta içinde Ankara’da yine özel ziyaretler gerçekleştirdi.

Hayırlı olsun temennilerini ilettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde önceki gün gerçekleştirilen 161.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’ya giden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.ŞahinTalus ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.TahirBüyükakın, burada Milletvekilleri Prof.Dr.SadettinHülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipiloğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır ile buluşarak, yine birlikte ziyaretler yaptı. Talus ve beraberindekiler İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Münir Karaloğlu, Bülent Turan ve Mehmet Aktaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sürekli koordinasyon halindeler

Öte yandan bu ziyaret öncesi salı günü de aynı heyet Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’la buluşmuştu. Kabinenin neredeyse yarısıyla bir ay içinde buluştuklarını, hem hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini hem de şehrimizle ilgili konuları ele aldıklarını kaydeden Başkan Talus, “Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla seçimlerin hemen ardından sürekli şehrimizle ilgili konular üzerine çalışıyor, milletimize en güzel hizmetleri sunmak için uğraşıyoruz. Bu koordineli çalışmalarımız ara vermeden devam edecek. Kazanan şehrimiz ve ülkemiz olacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —