Tarih: 08.02.2020 11:18

Anne ve babalar yakıt artacak diye üzülürken ÇOCUKLARIN KAR SEVİNCİ

Facebook Twitter Linked-in

Anne ve babalar yakıt artacak diye üzülürken ÇOCUKLARIN KAR SEVİNCİ

Sabah saatlerinde ilçemizde etkili olan kar yağışları anne ve babaları yakıt giderlerinin artacak olması nedeniyle üzerken, çocuklarda tam tersi duygular yaşadı. Lapa lapa  yağan, hatta bir ara tipi şeklinde kendini gösteren kar yağışı sırasında çocuklarda tatilden de faydalanarak kar topu oynadılar. Uzun süredir görmedikleri karın keyfini çıkardılar.

Gönüllerince eğlendiler

Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ilçemizi âdete beyaza bürüdü. İlçemizin yüksek kesimlerinde daha da etkili olan kar yağışı ilçe merkezinde de oldukça yoğun bir şekilde etkili oldu. Özellikle araçların üzerlerinde biriken karlar ile gönüllerince eğlenen çocuklar ortaya oldukça eğlenceli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

Çocukların en büyük eğlencesi kartopu oynamak oldu

Uzun zamandır Gölcük’e yağması beklenen kar Cumartesi Sabah saatlerinde yağmaya başladı. Sabah erken saatlerinden itibaren oldukça etkili olan kar yağışına hiç şüphesiz ki en çok sevinen çocuklar oldu. Hafta sonu tatili olması sebebiyle karın tadını doyasıya çıkaran çocukların en büyük eğlencesi kartopu oynamak oldu. Yağan kar altında gönüllerince eğlenen çocuklar, “Keşke kar daha çok yağsa ve har yer bembeyaz olsa” demekten kendilerini alamadılar.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —