Tarih: 11.07.2021 12:13

Anneler Anıtpark’a Bebek Bakım Odası istiyor

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin en çok tercih edilen noktası olan Anıtpark gün içerisinde birçok kişiyi ağırlıyor. Özellikle küçük çocuğu olan ailelerin tercih ettiği yer olan Anıtpark’ta bebek bakım odasının olmaması anneleri çok zor durumda bırakıyor. Anneler belediye yetkililerine seslenerek Anıtpark başta olmak üzere Gölcük”ün bazı noktalarına bebek bakım odası istediklerini ifade ettiler.

‘Bebeğimizle rahat ilgilenemiyoruz’

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde ilçemizde ailelerin en çok tercih ettiği nokta Anıtpark oluyor. Gün boyunca birçok vatandaşı ağırlayan Anıtpark’ta bebek bakım odasının olmaması anneleri zor durumda bırakıyor. Bebeklerini emzirmesi ya da bezini değiştirmesi gereken anneler Anıtpark başta olmak üzere Gölcük”ün bazı noktalarına bebek bakım odası yapılmasını istedikleri ifade ettiler.

“Gölcük”ün belirli noktalarına bebek bakım odası yapmalarını rica ediyoruz”

Birçok ilçe merkezinde bebek bakım odasının olduğunu ifade eden anneler yaptıkları açıklamada, “Anıtpark’a geldiğimiz zaman en büyük sıkıntımız bebek bakım odasının olmaması oluyor. Bebeğimizin ya karnı acıkıyor ya da bezini değiştirmemiz gerekiyor ama Gölcük’te böyle bir yer ne yazık ki yok. İzmit Belediyesi başta olmak üzere birçok belediye şehir merkezlerini yerleştirdikleri bebek bakım odaları ile bu problemi ortadan kaldırmışlar. Gölcük Belediyesi’nden de Anıtpark başta olmak üzere Gölcük”ün belirli noktalarına bebek bakım odası yapmalarını rica ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —