Tarih: 05.02.2023 10:51

Ara Tatilde Gençler Donanma Camii’ndeydi

Facebook Twitter Linked-in

Öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, Başkanlık gençlik çalışmalarının devamlılığını sağlamak ve tatil dönemlerini değerlendirmek amacıyla Gençlik Değer Ara Tatil Programı düzenlendi.

Donanma Camii’nde bir dizi etkinlik yapıldı

İlçemiz Müftülüğü’ne bağlı Donanma Camii’nde; sabah namazı sonrasında kahvaltı, öğlen namazından sonra oyun, ikindi namazından sonra bir konu bir ders, akşam ve yatsı namazları arasında bir saat ders ile oyunun yanında çorba ikramı ve çağ kebap etkinlikleri düzenlendi.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi

‘Gençlik Değer Ara Tatil’ Programı geçtiğimiz Cuma günü Cuma namazı ile birlikte final programı yapıldı. Birinci olan iki kişiye biner lira, ikinci olan iki kişiye yedi yüz ellişer lira, üçüncü olan dört kişiye dört yüzer lira, dördüncü olan iki kişiye üç yüzer lira, beşinci olan iki kişiye yüz ellişer lira, geri kalan diğer öğrencilere de yüzer lira dağıtıldı. Bunun yanında ilk altı kişiye kol saati hediye edildi.

Teşekkür edildi

Gölcük İlçe Müftülüğü, ‘Gençlik Çalışmalarına katkı sağlayan, farklı farklı faaliyetler düzenleyen ve gençlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde yetişmelerine vesile olan cami İmam-Hatibi Sedat Kaya hocamıza teşekkür ediyor, faaliyetlerinin devamlılığını diliyoruz’ diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —