Tarih: 07.03.2024 11:39

Araç sahiplerinin oto elektrik arızalarında ilk tercih noktası REMZİ OTO ELEKTRİK HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Araç sahiplerinin oto elektrik arızalarında ilk tercih noktası

REMZİ OTO ELEKTRİK HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Gölcük’te araç sahiplerinin oto elektrik arızalarında ilk tercih noktası olan Remzi Oto Elektrik hizmette sınır tanımıyor. Tüm elektrik arızası konusunda alanında uzman olan Remzi Ödün, İsmail Ödün, Sercan Akın, hızlı çözüm  hizmetleri ile müşterilerinin sorunlarını çözmek için çalışıyorlar.

Sektörün en çok tercih edilen firması

Gölcük’te Oto Elektrik konusunda deneyimlerini müşterilerine aktaran muhteşem üçlü olarak adlandırılan Remzi Ödün, İsmail Ödün, Sercan Akın gece gündüz demeden müşterilerinin sorunlarını çözmek için çalışmaya devam ediyorlar. Remzi Oto Elektrikte AKÜ, Marş Dinamosu, Şarj Dinamosu, Klima Gaz Dolumu, Zenon Far, Alarm, Merkezi Kilit, Tesisat ve Aksesuar, Kayar LED, Bilgisayarlı Arıza Tespiti, Otomatik Cam Tamiri ve Bilumum Elektrik işlerinde araç sahiplerini hizmetinde.

Hızlı çözümler sunuyorlar

Araç sahiplerinin yaşadığı elektrik arızası sorunlarında 24 saat hizmet sunan ve hızlı çözüm üreten Remzi Oto Elektrik, araç sahiplerinin ilk tercih noktası olmaya devam ediyor. Hizmette sınır tanımadıklarını ifade Remzi Ödün, İsmail Ödün, Sercan Akın, yaptıkları açıklamada, “Araç sahiplerinin ekran panel göstergelerinde herhangi bir arıza veya bilgilendirme sebebiyle uyarı lambaları yanabilir. Bir araçta modelden modele değişmekle birlikte 70’e yakın uyarı lambası yer almaktadır. Yanan uyarı lambalarının kontrolü, sebebi ve hızlı çözümleri için Remzi Oto Elektrik’i aramanız yeterlidir. Aracınızın kontrol sonrası arızalı olan veya arıza ikazı veren parça ve parçaya giden tesisattaki hasarlar tespit edilir tamiri mümkünse tamir edilir. Tamiri mümkün olmayan parçalar sıfır orijinal parçası ile montajı yapılarak sizlere aracınızı ilk aldığınız günkü kalitede teslim edilir” dediler.

Kurulduğu günden bu yana kusursuz bir hizmet sunuyorlar

Açıklamalarına devam eden Remzi Ödün, İsmail Ödün, Sercan Akın, “Araçlarınızın en önemli çalışan birimlerinden birisi olan elektrik ve elektronik aksamların denetim ve kontrollerini kesinlikle aksatmamalısınız. Siz değerli müşterilerimizin gözünden kaçan küçük bir aksaklık, maalesef çözümlenmesi bazen imkansız olan sorunlara yol açmaktadır. Bu gibi durumlarla karşılaştığınızda lütfen bizimle iletişime geçerek erken çözüm bulmamıza yardımcı olunuz. Kurulduğu günden bu yana kusursuz bir hizmet sunmak için odaklanan Remzi Oto Elektrik, altyapısını bu doğrultuda geliştirmektedir. Müşterilerine, kaliteli hizmet sunmanın yıllar boyu sürecek bir birlikteliğin başlangıcı olduğunun bilinci ile ihtiyaçlara uygun gerçek çözümleri REMZİ  Oto Elektrik olarak sunmaktayız” dediler. Remzi Oto Elektrik yaptığı işin kalitesine güvenerek ve teknolojiyi de bünyesinde bulundurarak siz müşterilerine tam donanımlı bir hizmet sunuyor. Yeni Sanayi Sitesi E 1 Blok 11/1E/8 adresinde sizleri bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —