Tarih: 25.12.2022 12:40

Aradan yıllar geçse de birbirlerinden hiç kopmadılar ONLARIN DOSTLUKLARI YARIM ASIRLIK

Facebook Twitter Linked-in

Aradan yıllar geçse de birbirlerinden hiç kopmadılar

ONLARIN DOSTLUKLARI YARIM ASIRLIK

İlçemize bağlı Değirmendere’de ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan Müzeyyen Uzuner düzenlediği organizasyon ile 50 yıllık arkadaşlarıyla bir araya geldi. Aradan geçen uzun yıllara rağmen bitmeyen  dostlukları ile örnek oldular.

Dostlukları ile örnek oldular

İlkokuldan liseye kadar birlikte okuduktan sonra gerek iş nedeniyle gerekse evlilik nedeniyle farklı şehirlere ve ülkelere yerleşseler de birbirlerinden hiç kopmayan 15 arkadaş,  Müzeyyen Uzuner’in önderliğinde Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan Tatlıcım Pastanesi’nde bir araya geldiler. Uzun zamandır bu şekilde bir araya gelemeseler de birbirlerinden hiç kopmayan eski dostlar, yarım asırlık dostlukları ile de örnek oldular. Uzun zamandır bir araya gelememenin üzüntüsünü yaşayan yarım asırlık dostlar bol bol hasret giderdiler.

Uzuner, “ bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz”

 Aslen İhsaniyeli olan ve İzmit Esnaf Kefalet ’ten emekli olduktan sonra Değirmendere’de ikamet etmeye devam eden Müzeyyen Uzuner uzun yıllardır görüşemediği arkadaşları ile bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Uzuner, ilkokuldan liseye kadar birlikte okuduktan sonra farklı şehirlere ve ülkelere yerleşseler de birbirlerinden hiç kopmadıklarını belirterek, “Bizler ilkokuldan başlayan dostluğumuzu liseye kadar sürdürdük ve tabi hayat şartlarıyla kimimiz şehir dışına kimimiz ise yurtdışına yerleşti. Eskisi kadar sık bir araya gelemesekte birbirimizden hiç kopmadık ve hep haberleştik. Özellikle yurtdışında olan arkadaşlarımızın burada olduğunu öğrenince böyle bir organizasyon yaparak bir araya gelmek istedik. Çok güzel bir gün geçirdik.  Evlendikten sonra görmediğimin arkadaşlarımı gördüm. Çok değişik bir duyguydu. Bol bol eski yılları yad ettik, hasret giderdik. Sanki sürekli bir araya geliyormuşuz gibi çok güzel sohbetler ettik. Bundan sonra daha sık bir araya gelmeye karar verdik. Görüşemediğimiz yılların kapatmak için bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz.  Bunca yıldan sonra arkadaşlarımla bir araya geldiğim için çok mutluyum.  Arkadaşlarımla beraber olmak,  beraber oturup kalkma  çok keyif vericiydi. İnşallah böyle uzun süre devam ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —