Tarih: 22.02.2021 11:24

Arslan, ‘Kahraman Mehmetçiğimiz terörün kökünü kazıyacak güçtedir’

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan geçtiğimiz hafta Gara’da eli kanlı hain terör örgütü tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için çok üzüldüklerini belirterek, ‘Terörün her türlüsünü kınıyor, hatta lanet ediyoruz. Ülkemizin başı sağolsun. İnanıyorum ki Yüce Allah’ın yardımıyla kahraman Mehmetçiğimiz PKK’yı tamamen bitirecektir’ dedi.

‘Derin üzüntü yaşadık’

Geçtiğimiz hafta Gara’da rehin olarak tutulduktan sonra şehit edilen 13 vatandaşımız hepimizin ciğerini yaktı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, yaşanan bu olayı derin üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, ‘Terörün her türlüsünü lanetliyoruz’ dedi.

‘83 milyon olarak kenetlenerek, onların istediklerini yapmayacağız’

Kahraman Mehmetçiğimizin terör örgütünün sonunu getireceğine olan inancının tam olduğunu ifade eden Başkan Arslan, ‘Kahraman Türk Askeri şehitlerinin kanını yerde bırakmayacak. 83 milyon olarak kenetlenerek, onların istediklerini yapmayacak, birlik ve beraberliğimizi her zaman sağlam tutacağız. Gara’da ne yazık ki 13 kahraman evladımız şehit edildi. Hain terör örgütü bir kez daha kirli yüzünü gösterdi. Kahraman Mehmetçiğimiz Allah’ın da izniyle terörün kökünü tamamen kazıyacak’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —