Tarih: 08.03.2023 12:17

Arslan, ‘Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınları Gününü kutluyorum’

Facebook Twitter Linked-in

Arslan, ‘Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınları Gününü kutluyorum’

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, yarın kutlanacak olan 8 Mart Dünya Kadınlar günü için duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Başkan Arslan, açıklamasında, ‘Kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin olmadığı bir ülke diliyorum’ dedi.  

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkında,“Varlıklarıyla hayatımızın her anını huzurlu kılan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunan, fedakarlığın simgesi olan, milletlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde etkin role sahip olan kadınlarımız topluma katkıları ile ülkemizin kurtuluş mücadelesi ve Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana yaşamın her alanında var olmuştur.’

Kadın kardeşlerimiz; kutsal emanetimiz ve başımızın tacıdır’

Arslan, son olarak, ‘Milli mücadelemizde; canını, kanını ve emeğini bağımsızlığına adamış; tarihe damgasını vurmuştur. Ayakları altına cennet serilmiş analarımız, bilgisi ve üretkenliği ile ülke kalkınmasında yer alan kadın kardeşlerimiz; milletimizin kutsal emanetleri ve başımızın tacıdır. Son yıllarda ülkemizde de yaşanan kadına şiddet ve kadın cinayetleri hepimizi derinden üzmektedir. İnşallah Kadınlara şiddetin olmadığı, kadın cinayetlerinin yaşanmadığı bir ülke diliyorum. Bu özel gün vesilesi ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —