Tarih: 10.09.2023 11:13

Arslan, ‘Tüm Öğrencilerimize başarılı bir eğitim dönemi diliyorum’

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, dün başlayacak olan 2023-2024 yılı Eğitim ve Öğretim Döneminde tüm öğrencilere başarılar diledi.

‘Artık tatil bitti, şimdi ders zamanı’

Arslan, açıklamasında, ‘Bugün başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Değerli çocuklarımızın yaz tatillerini en güzel şekilde geçirdiklerine inancım tam. Artık tatil bitti, şimdi ders zamanı.’

‘Tüm Öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve eğitim camiasına teşekkür ediyorum’

Arslan, ‘Bugünden itibaren yeni eğitim öğretim yılı başlayacak ve çocuklarımız okulları ile buluşmuş olacak. Değerli öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve eğitim camiası bugünümüzü ve yarınlarımızı imar ederek daha müreffeh kılmak adına sevgiyle, sabırla, şefkatle, merhametle ve fedakârlıkla yürüttüğünüz tüm çalışmalarınız ve emeğiniz bizler için çok değerlidir. Şimdiye dek olduğu gibi özverili çalışmalarınızın bu eğitim öğretim yılında da aynı şekilde devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Destek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Sorunsuz bir eğitim dönemi olsun’

Arslan, son olarak, ‘Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize, Gölcük’ümüze ve eğitim camiamıza, başarılarla dolu, hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor; değerli öğretmenlerimize, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. İnşallah sorunsuz bir eğitim dönemi olsun’ diyerek açıklamasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —