Tarih: 23.02.2019 09:57

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü GÖLCÜKTE KUTLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü

GÖLCÜKTE KUTLANACAK

Gölcük Artvin ili ve İlçeleri Derneği, Artvin’in 98. Kurtuluş Yıldönümü  münasebetiyle 3 Mart 2019 Pazar günü saat 19:00 Gölcük Kongre Sarayı’nda muhteşem bir kutlama programı düzenliyor. Dernek Başkanı Akif Alponat tüm Gölcük Halkını bu geceye davet ediyor.

Gecede Afak Meydanlı ve Orkestrası sahne alacak

Gölcük Artvin ili ve İlçeleri Derneği tarafından organize edilen ve ücretsiz olan Artvin’in 98. Kurtuluş Yıldönümü  kutlama programında ünlü sanatçı Afak Meydanlı ve Orkestrası muhteşem bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Folklor gösterileri, akordeon ve tulum dinletileri ile unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Dernek Başkanı Akif Alponat  tüm hemşehrilerini ve Gölcük Halkını düzenledikler etkinliğe davet etti.

Alponat, “Folklor gösterileri, akordeon ve tulum dinletileri ile muhteşem bir gece olacak”

3 Mart Pazar akşamı Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek olan  Artvin’in 98. Kurtuluş Yıldönümü etkinliği hakkında bilgi veren Gölcük Artvin ili ve İlçeleri Derneği Başkanı Akif Alponat, “ Derneğimiz olarak Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümünü en güzel şekilde kutlamak için hazırlıklarımıza davet ediyorum. Düzenlediğimiz gecede yöremizin ünlü sanatçılarından Afak Meydanlı ve Orkestrası bir konser verecek. Ayrıca folklor ekibimiz sahne alacak yöresel halk oyunlarımız sergileyecek. Akordeon ve tulum dinletileri ile devam edecek olan gecemiz tamamen ücretsiz olup tüm hemşehrilerimizi  ve Gölcük halkını davet ediyoruz. Derneğimiz olarak düzenlediğimiz geceye Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa Altıntaş’a Gölcük Belediye başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve aynı zamanda Hemşehrim ve köylüm olan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Gülsuyu’na davetiyelerini takdim ederek gecemize davet ettik” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —