Tarih: 19.07.2018 12:50

Artvinliler 9. Geleneksel piknik şölenine hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Artvinliler 9. Geleneksel piknik şölenine hazırlanıyor

Karamürsel Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği 9.Geleneksel piknik şölenine hazırlanıyor. 22 Temmuz Pazar Günü Sünni Baba Mesire Alanı’nda gerçekleşecek.

Katılım yoğunluğuna göre Gölcük’ten araç kaldırılacak

Artvinli ve kendini Artvinli hissedenlerin dostluklarını pekiştirmesi,  kaynaşması ve memleket hasreti gidermeleri adına düzenlenen 9. Geleneksel piknik şölenine yerel sanatçıların katılımı ile gerçekleşecek. Karamürsel terminalinden araçların kaldırılacağı piknik şölenine katılım yoğunluğuna göre Gölcük’ten de araç kaldırılacak.

Çelik, “Gölcük’ten yoğun bir katılım bekliyoruz”

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, Gölcük’ten Karamürsel Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği 9.Geleneksel piknik şölenine katılacak olan kişilerin kendisine bildirmelerini ve katılımını yoğun olması durumunda Gölcük Belediyesi’nden araç talep edeceklerini bildirdi. Çelik yaptığı açıklamada, “ Bu sene 9’uncusu düzenlenen piknik şölenine Gölcük’ten de yoğun bir katılım bekliyoruz. Karamürsel Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Yamak verdiği bilgide bu sene piknik şölenlerinin çok eğlenceli olacağını bu nedenle Gölcük’te yaşayan tüm Artvinlileri piknik şölenlerine davet ettiğini bildirdi. Gölcük’ten yoğun bir katılım bekliyoruz. Gelen talep doğrultusunda piknik şölenine Gölcük’ten otobüs ayarlayacağız” dedi.

  1. Geleneksel piknik şöleni tertim komitesi;

Karamürsel Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Yamak, Senaiye Muhtarı Eyüp İlhan, Safiye Muhtarı Necmettin Karacan, Osmaniye Muhtarı Selami Akçeviz, Pazarköy Muhtarı Aydın Aygün, Akpınar Muhtarı Mahmut Yılmaz, Suludere Muhtarı Mümtaz Çıkmış, Çamcukur Muhtarı Recep Vonal




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —