Tarih: 17.07.2017 14:24

Asfalt yama çalışmaları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Asfalt yama çalışmaları devam ediyor

İlçemizde birçok cadde sokaklarında hasar gören asfalt yollarda başlanılan yama çalışmaları devam ediyor. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda son olarak Donanma Caddesi üzerinde Lojman Durağında bulunan kısımda asfalt yama çalışması yapıldı.

Donanma Caddesi’nde asfalt yama çalışması yapıldı

Gölcük belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yürütmüş olduğu çalışmalar doğrultusunda ilçemizde bulunan ve çeşitli nedenlerden hasar gören asfalt yollarda ki yama çalışmaları son hız devam ediyor. Ekipler son olarak Donanma Caddesi üzerinde bulunan Lojman Durağı ve Turkuaz Diş Evi’nin önünde bulunan hasarlı bölgeleri yeniledi. Hasarlı bölgeleri kısım kısım kazımak yerine bir bütün halinde kazıyarak yenilenmesi çevredeki vatandaşlar tarafından da beğenildi.

Vatandaşlar çalışmalardan çok memnun

Asfalt yama çalışmalarını gören vatandaşlar, “ Gölcük Belediyesi’ne bağlı bir çok birim yaz aylarının gelmesi ile çalışmalarını hızlandırdı. Bu çalışmalardan biri de asfalt yama çalışması. İlçemizde birçok bölgede yolarımızda ciddi hasarlar oluştu ve bu hasarlı yollar nedeniyle araçlarımızda ciddi hasar görüyordu. Gerçekleşen çalışmalar ile yollarımızı artık daha güvenli kullanabileceğiz” dediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —