Tarih: 23.10.2018 13:24

Asil Çocuk Anaokulu’nun minik öğrencileri, Gazetemizi ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Asil Çocuk Anaokulu’nun minik öğrencileri, Gazetemizi ziyaret etti

Asil Çocuk Anaokulu’nun minik öğrencileri, geçtiğimiz gün Gazetemizi ziyaret ettiler. 2 grup halinde Gazetemize ziyarete gelen minikler Gazetenin basım safhaları hakkında merak ettikleri soruları sorarak bilgi sahibi oldular.

Minik öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu

Geçtiğimiz gün Asil Çocuk Anaokulu’nun Mucitler ve Kaşifler sınıfının minik öğrencileri, öğretmenleri Rüveyda Gültekin, Yasemin Dilber, Nazlıhan Kaya ve Rabia Niğdelioğlu ile birlikte Gazetemizi ziyaret ettiler. Gazetemizi ziyarete gelen minik öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunurken yeni yeni konular hakkında bilgi sahibi oldular.

Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi

Ziyarete gelen Asil Çocuk Anaokulu’nun öğretmenlerinden Rüveyda Gültekin Gazetemize yaptığı açıklamada, “Çocuklara derslerde gazeteleri anlattık. İsrafın ne olduğunu ve gazete kağıtlarının israf edilmemesi konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdik. Televizyon ve Radyoların sadece haber kaynağı olmadığını, gazetelerin de birer haber kaynağı olduğunu öğrettik. Bu kapsamda sizleri ziyaret etmek istedik. Misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ederiz” diyerek açıklamasını sonlandı. Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —