Tarih: 28.02.2022 11:02

Aslı Akdemir ilçemizi en güzel şekilde temsil etti GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Aslı Akdemir ilçemizi en güzel şekilde temsil etti

GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNDÜ

Artistik Buz Pateni Yetişkinler Kategorisinde ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Aslı Akdemir 26-28 Şubat tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen Artistik Buz Pateni Elit ve Yetişkin Amatörler ile Genç Amatörler Şampiyonasında 2. Olarak gümüş madalya kazandı.

Hedefi Avrupa ülkemizi Adult Branşında temsil etmek

Pandemi nedeniyle bir süredir çalışmalarında buzdan uzak kalan ancak buna rağmen pes etmeyen Aslı Akdemir Artistik Buz Pateni Yetişkinler Kategorisinde Avrupa Yetişkinler Şampiyonu Başarılı Sporcu Naz Arıcı ile yarıştı. Yarışmadan yüksek puan alan Aslı Akdemir hedefine ulaştığını ve daha sıkı çalışarak önümüzdeki yıllarlarda Avrupa’da ülkemizi Adult Branşında en iyi şekilde temsil etmek için çalıştığını ifade etti. 

İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etti

26-28 Şubat tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen Artistik Buz pateni  Elit ve Yetişkin Amatörler ile Genç Amatörler Şampiyonasında Kocaeli Buz Sporları Kulübü adına ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Aslı Akdemir, Türkiye Artistik buz Pateni Yetişkin Amatörler Kategorisinde 2. Olarak gümüş madalya ile geri döndü.

Teşekkür etti

Aslı Akdemir kendilerine destek olan Türkiye Buz Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir, Baş antrenör Fehmi Tekelioğlu ve ülkemizde bu branşın açılmasına vesile olan yetişkinler Avrupa şampiyonu Naz Arıcı’ya da ayrıca minnettarlıklarını iletti.  

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —