Tarih: 26.02.2019 13:39

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, ‘AMAÇ HİZMET İSE BİZ DE VARIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener,

‘AMAÇ HİZMET İSE BİZ DE VARIZ’

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde gerçekleşecek olan 31 Mart yerel seçimlerinde muhtar adayları da çalışmalarına devam ediyor. Değirmendere’nin sevilen isimlerinden Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, sosyal etkinliklerinin yanı sıra, projelerinin de yazılı olduğu broşürleri dağıtmaya devam ediyor.

Çevresi tarafından büyük bir destek görüyor

Değirmendere’nin sevilen muhtar adaylarından Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. ‘Amaç hizmet ise, biz de varız’ sloganıyla çıktığı bu yolda çevresi tarafından büyük bir destek gören Muhtar Adayı Demet Şener, sosyal etkinleri ile birlikte projeleri ve çalışmalarını da kapı kapı dolaşarak mahalle sakinleri ile paylaşıyor.

Muhtar Adayı Şener, “Çalışmalarımız devam ediyor”

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Deme Şener konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Durmaksızın çalışmalara devam. Çalınmadık kapı, hatırı sorulmayan kişi bırakmadan azam Zeliha Özlem Aktemur ile muhtarlık tanıtımlarıma hız verdik. Geçtiğimiz hafta sonu azalarım Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nden emekli Öğretmen Mehmet Öztürkler, Hikmet Kibar, Mustafa Semersatan, Zeliha Şancı Aktemur ve Sema Okka Ulubir ile çok güzel bir kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —