Tarih: 11.03.2019 14:01

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener’den MAHALLE SAKİNLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener’den

MAHALLE SAKİNLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle azası Zeliha Özlem Aktemur ile birlikte mahallesinde bulunan bayan esnafları ziyaret ederek bu anlamlı günlerini kutladılar.

Muhtar Adayı Demet Şener, ‘Bütün kadınlar birer çiçektir’

Değirmendere’nin sevilen muhtar adaylarından Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. ‘Amaç hizmet ise, biz de varız’ sloganıyla çıktığı bu yolda çevresi tarafından büyük bir destek gören Muhtar Adayı Demet Şener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek bu anlamlı günlerini kutlayarak, ‘Bütün kadınlar birer çiçektir’ dedi.

“Çalışmalarımıza durmaksızın devam etmekteyiz”

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle azam Zeliha Özlem Aktemur ile önce Hacı Halit Erkut Sağlık Ocağı ebe ve hemşirelerini, Seçil Eczanesi çalışanlarını, Ervatan Sitesi Nakış Kursiyerlerini ve Papağan Cafe çalışanlarını ziyaret edip kendilerine başarılar diledik. Çalışmalarımıza durmaksızın devam etmekteyiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —