Tarih: 29.01.2024 14:10

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu, SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu,

SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan mahalli İdare seçimlerine 2 ay gibi kısa bir zaman kaldı. Belediye Başkan adayları kadar Mahalle Muhtar adayları da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Emekli Usta Öğretici olan Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ziyaretlerini sürdürüyor

Adaylığını açıkladığı günden beri saha çalışmalarını sürdüren Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu özellikle ziyaretlerini kurs merkezlerine gerçekleştirerek kursiyerlerle bir araya geliyor. Ziyaretlerinde kendi el emeği ürünlerini hediye eden Muhtar Adayı Acaroğlu, gördüğü ilgiden de son derece memnun olduğunu ifade etti.

“Eğitimci bir kişi olarak bu sorunları doğru mercilere ileterek çözeceğim”

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Müjgan Acaroğlu, ‘Çalışmalarımı yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyorum. Bu süreçte dostlarım ve sevenlerimden yoğun destek görmek beni ayrı mutlu ediyor ve çalışma hırsımı daha da arttırıyor. Muhtar olmayı çok istiyorum. Ve bu isteğimden dolayı kendi el emeği ürünlerimi hazırladım.Gerçekleştirdiğim ziyaretlerimde de dostlarıma ve sevenlerime kendi elimle hazırladığım hediyelerimi takdim ediyorum.Gerçekleştirdiğim ziyaretlerimde mahallemin sorunlarını ya da Mahallemde ikamet eden dostlarımın istek ve taleplerini dinliyoruz ve not alıyoruz. Eğitimci bir kişi olarak bu sorunları doğru mercilere ileterek çözeceğim. İletişim dünyanın en güzel sorun çözme aracıdır. Sorunlar iyi bir iletişim ile mutlaka çözüm bulur. Bizde Mahallemizde ikamet eden her bir dostum konuşarak yaşadıkları sorunları ya da isteklerin çözümüne katkıda bulunacağız’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —