Tarih: 24.03.2019 12:42

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk, “MAHALLEMİZ KAZANSIN”

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk,

“MAHALLEMİZ KAZANSIN”

Türkiye genelinde ve aynı zamanda ilçemizde 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Değirmendere Atatürk Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu ilan eden Emekli Öğretmen Selma Ufuk, kendisini tanıtan broşürleri dağıtmaya ve mahalle sakinlerinden destek beklediğini dile getiriyor.

Ufuk, “Çaldığım her kapı heyecan ve umut taşıyor, desteğini dile getiriyor”

Değirmendere Atatürk Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu ilan eden Emekli Öğretmen Selma Ufuk yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Gezdiğim hanelerde heyecan ile beklendiğimi fark ettim. Mahallemiz değişime hazır. Çaldığım her kapı heyecan ve umut taşıyor, desteğini dile getiriyor. Değişim için oyumuz size diyen komşularıma, sıcak ve samimi ev sahipliklerinden dolayı çok teşekkür ederim.”

“Gelin hep birlikte kazanalım”

Muhtar Adayı Ufuk son olarak, “Mahallemizden aldığımız destek ile mühür basmanın ötesinde hizmete geliyoruz. Projelerimizi gerçekleştirecek çalışmalar yapmaya geliyoruz. Mahallemizin her sokağından oluşturacağımız mahalle meclisimiz ile aylık toplantılar yapıp, sorunları anında tespit edip, çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya geliyoruz. Elinize ulaştırmaya çalıştığımız broşürümüzü lütfen okuyunuz. Temsili değil, doğrudan, katılımcı demokrasi anlayışımız ile çözüm noktasında, sizlerden gelen önerileri hayata geçirmenin yollarını arayıp, bulmaya çalışmaya geliyoruz. Kısaca, mahallemizi kazanmaya geliyoruz. Yetki verdiğiniz günden itibaren, projelerimizi ve sizden gelecek talep ve önerileri gerçekleştirmek için çalışmaya geliyoruz. Tek yapmanız gereken, kabinde oy pusulamı zarfa koyup atmak, pusulamı bulamazsanız ısrarla istemek. Gelin hep birlikte kazanalım. Mahallemiz kazansın” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —