Tarih: 14.01.2024 12:29

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Semra Türken, AZALARIYLA BİR ARAYA GELEREK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala mahalle muhtar adayları çalışmalarını hızlandırdı. Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı olan Semra Türken, Azaları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Değerlendirmelerde bulundular

 Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Gerçekleştirilecek olan seçimlerde belediye başkanlığı seçimleri kadar mahalle muhtarlığı seçim çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. İlçemize bağlı Değirmendere Atatürk mahallesi muhtar adayı olan Semra Türken adaylığını açıkladığı günden beri mahallesini adeta karış karış gezerek seçmenleriyle bir araya geliyor. Oluşturmuş olduğu Azaları ile de sık sık bir araya gelerek istişare toplantısı yapan Muhtar Adayı Türken, görmüş olduğu teveccühten de son derece memnun olduğunu ifade etti.

 “Mahalle sakinlerinden çok güzel ilgi görüyoruz”

Aday olduğu günden beri saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Semra Türken yaptığı açıklamada, “31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere az bir zaman kaldı. Adaylığımı açıkladığım günden beri azalarımla birlikte sahadayız. Mahalle sakinlerinden çok güzel ilgi görüyoruz. Tabi buda bizleri oldukça memnun ediyor. Azalarım bu konuda çok güzel çalışıyor. Zaman zamanda bir araya gelerek yapmamız gereken çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Mahalle sakinlerimizin takdiri ile inşallah Atatürk Mahallesi Muhtarı olarak mahallemi en güzel şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —