Atatürk’ün gözbebeği Türk Hava Kurumu’nun 99. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun YILDIZ, ‘HEDEFİMİZ 99 YILDIR HİÇ DEĞİŞMEDİ’
Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız, 16 Şubat 1925 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türk Hava Kurumu’nun 99.yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.
THK Gölcük Başkanı Tuncay Yıldız, açıklamasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan THK’nın, havacılık sanayinin kurulması, havacılık sektörüne nitelikli iş gücü kazandırılması ve gençlerin havacılığa ilgilerinin artırılması yönünde tarihi misyon üstlendiğini ve bunu başarıyla sürdürdüğünü belirtti.
‘Desteğiniz var oldukça dün olduğu gibi yarın da bunu başaracağız’
Yıldız, açıklamasında şunları söyledi: ‘Türk Hava Kurumu 99. yıldır halkından aldığı maddi ve manevi destek ile milletine hizmet vermektedir. Milletin sinesinden çıkmış Türk Hava Kurumu, 99. yılın sonunda da Yüce Milletimizin destek, yardım ve şefkatine muhtaçtır. Hedefimiz 99 yıldır değişmedi. Gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak onlara havacılığı sevdirmek ve THK’den yardım bekleyenlerin umudunu boşa çıkarmamak. Desteğiniz var oldukça dün olduğu gibi yarın da bunu başaracağız. Türk Hava Kurumu’nu güçlendirmek, yaşatmak görevlerimizden öte yurttaşlık borcumuzdur. Türk Hava Kurumu’nun 99.kuruluş yılı kutlu olsun’ dedi.
‘Ülkemizin gözbebeği olan kurumlardan biridir’
‘Çalışmalara ek olarak eğitimden sağlığa, tarımdan spora ve turizme kadar birçok alanda gerçekleştirdiği hizmetlerle ülkemizin göz bebeği olan kurumlardan biridir’ diyen THK Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız, ‘Son yıllarda önemli atılımlar gerçekleştiren Türk Hava Kurumu’nun, sivil havacılıkta ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine gönülden inanıyorum. Bu düşüncelerle Türk Hava Kurumu’nun 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevlerini özveriyle ifa eden kurumun bütün mensuplarına başarılar diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
MHP KOCAELİ’DEN BAYRAMDA YOĞUN PROGRAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK PARTİ İL BAYRAMLAŞMASI’NA KATILDI
GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
235 ARAÇ VE 630 PERSONELLE 24 SAAT ÇALIŞMA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ
KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN DOPDOLU GEÇTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN BARIŞ VE HUZUR DİLEĞİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




