Tarih: 27.12.2021 07:32

Atık yağların bertaraf edilmesi işi ihale edilecektir

Facebook Twitter Linked-in

Atık yağların bertaraf edilmesi işi ihale edilecektir

Basın İlan kurumu ilan portalı ilan.gov.tr de yayınlandığı üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Marpol 73/78 Ek-I kapsamındaki Susuzlaştırılmış ve Su oranı Düşürülmüş 16.000 m³ (± %25) Petrol ve Petrol Türevi Slop (16.07.08-Yağ İçeren Atıklar) Atıklarının Bertaraf Edilmesi İçin Satışı İhalesi Yapılacaktır.İsteklilerin ortak girişim olması halinde, ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi, (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler, ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar.)

İhaleye katılmak isteyenlerin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası, Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Hacı Ahmet Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 34440 Beyoğlu/İstanbul adresine, 03 Ocak 2022 saat: 15:00’a kadar yeterlik müracaatında bulunmaları gerekmektedir. Ancak isteklilere ihaleden önce yeterlik belgesi verilmeyecektir. İhaleye katılmaya hak kazananlar, ihale günü hazır bulunan isteklilerin huzurunda İhale Komisyonunca açıklanacak ve yeterlik alamayanlar ihaleye teklif veremeyecektir.

ayrıntılı bilgi için tıklayınız:https://www.ilan.gov.tr/ilan/903726/endustriyel-urunler/cevre-ve-geridonusum/atik-yaglarin-bertaraf-edilmesi-isi-ihale-edilecektir




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —