Tarih: 06.02.2023 14:09

AY, ‘AZİZ MİLLETİMİZE GEÇMİŞ OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü esnaf Osman Ay, Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 şiddetindeki depremin acısını tüm Gölcük halkı olarak paylaştıklarını belirtti. Ay, ‘Geçmiş olsun Türkiye’m. Allah ülkemizi korusun’ dedi.

Ay, açıklamasında, ‘Depremde Şehit olan kardeşlerimiz için 7 Kur’an-ı Kerim hatminde bulundum. Mekanları cennet olsun inşallah. 17.08 1999-06.02.2023… Yıllar geçse de acıları hala taze. 7.4 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş Hatay Adana Osmaniye Diyarbakır Malatya Adıyaman Şanlıurfa Gaziantep başta olmak üzere çevre illerimizde etkili oldu.  Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet yaralılara acil şifalar diliyor kurtarılmayı bekleyenler için DUÂLAR ediyoruz..’

‘06 02 2023 KALBİMİZ PARÇALANDI YİNE..

Ay, ‘Türkiye merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7.4 büyüklüğündeki deprem dünyada büyük yankı utandırdı birçok ülke destek ve taziye mesajlarında bulundu. Allah ne bu ülkeye ne de dünyanın hiçbir yerine bir daha deprem acıları yaşatmasın. Aziz Milletimizin başı sağolsun. Tüm Türkiye’nin dualar sizlerle kardeşlerim. Allah ne bu ülkeye ne de dünyanın hiçbir yerine bir daha deprem acıları yaşatmasın. Aziz Milletimizin başı sağolsun.Tüm Türkiye’nin dualar sizlerle kardeşlerim’ dedi.

‘DEPREMİN NE ZAMAN OLACAĞI DEĞİL, NE YAPACAĞI BELLİ…’

Ay, ‘ Deprem insana dünyanın ne kadar boş olduğunu hatırlatır üzdükleri kafaya taktıkları dünyevi işleri film şeridi gibi geçer gözünün önünden bir şehir sallanır ama bütün ülke bir aile ve kardeş gibi birbirine sarılır. Üst üste yaşanan depremlerle sarsılan vatandaşlarımıza geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun Rabbim aynı çaresizliği bir daha yaşatmasın depremde hayatını kaybedenlere rahmet sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —