Tarih: 19.06.2022 09:33

Ay, ‘Başta babam olmak üzere tüm Babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun’

Facebook Twitter Linked-in

AY-PA Market Sahibi, Gölcüklü esnaf Osman Ay, Babalar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, ‘Tüm Babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun’ dedi. Ay, bu anlamlı gün münasebetiyle Marketine gelen müşterilerine çeşitli ikramlarda bulundu.

‘Bir babanın evde olması 10 kapıdan daha güvenlidir’

Ay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Bir kardeşiniz olarak ahirete intikal etmiş tüm Babalarımız için 7 Bakara Suresi okudum. Yüce Rabbim izzeti dergahında kabul buyursun inşallah. Baba Çına Gibidir. Meyvesi olmasa da gölgesi yeter. Baban giderse, başı dumanlı dağın gider, atan gider, sırtın gider. İki kapılı bu handa menzile erişen yolun gider. Baban Giderse; Darda yetişen elin gider. Aklın gider canın gider şu dağlanmış yüreğinde çocuk kalan yanın gider. Baban giderse; Öpülerek elin gider bayram gider. Bana eksiklerimi sorma hayat babam derim tamamlayamazsın.’

‘Baba demek can demek, dost demek, bazen en yakın arkadaş demek’

Açıklamalarını sürdüren Osman Ay, ‘Değerli kardeşlerim; Bizim milletimiz için baba  çok ayrı bir önem taşımaktadır daima aileyi ayakta tutan aile içi dengeleri sağlayan en üst makam olarak görülmüştür Babalarımız. İnsan çoğu zaman bir şey kaybetmeden kıymetini tam olarak algılayamaz elbette babalarının kıymetini hakkıyla bilmeyenler vardır. Fakat onların olmadığı bir dünyayı şöyle bir hayal etmek bile onların ne kadar değerli olduğunu bizlere hatırlatmak için yeterli olacaktır. Bize hiçbir maddi katkısı olmasa bile evimizin başköşesinde oturup ta gözlerimizin içine bakmaları tüm dünya ile baş etmemizde bize en büyük güç kaynağı olacaktır.  Babalar çocukları için ger türlü fedakârlığı yapan her türlü zorluğa katlanan değerli canlarımızdır. Baba demek can demek dost demek yeri geldiği zaman en yakın arkadaş demektir babalık çok önemli bir sorumluluktur.  Bu yaşamda güvenebileceğimiz en önemli kimseler elbette ki babalarımızdır babalarımızı üzmeyelim onları gücendirmeyelim onlar yaşlandığı zaman onlara sahip çıkalım ve onları huzur evlerine terk etmeyelim çünkü onların istediği şey en çok da evlatları ve torunlarıdır’ ifadelerine yer verdi.

‘İlk kahramanlarımız babalarımız’

Ay, son olarak, ‘Baba olmaya hazırlanan baba olan baba olmadığı halde baba gibi olan tüm değerli babalarımızın babalar gününü en içten dileklerimle kutlar, onların değerli ellerinden öperim.  Babalarımızın kıymetini iyi bilelim. Onların sözlerini dinleyip onlara karşı en küçük itirazda bulunmayım. Unutmayalım ki dünyada yokluğu en çok hissedilen kişilerin başında hiç kuşkusuz babalarımızdır. Bir babayı mutlu edecek en büyük şey çocuğunun iyi ve başarılı olmasıdır bizlerde onların tüm emeklerinin karşılığı için iyi ve başarılı insanlar olmaya gayret göstermeli ve onları mutlu etmeliyiz. Seni Seviyorum Canım Babacığım. Sonsuza kadar da yalnız seni bu kadar seveceğim. Gelinciklerin en sadesinde, papatyaların en güzel kokanına, güllerin en güler yüzlüsüne babaların en sevgilisine. Tüm Babalarımızın Babalar Gününü kutluyor, evlatlarının arkasında dağ gibi yükselen başta aziz Şehitlerimizin Babaları olmak üzere değer katan iz bırakan tüm babaların babalar gününü kutluyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —