Tarih: 24.06.2021 10:40

Ay, ‘Coronavirüs kurallarına uymaya devam edelim’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Osman Ay, coronavirüs konusunda alınan kararların olumlu olduğunu belirterek, bu süreçte esnafların bir nebze daha rahat nefes alacağını söyledi. Ay, ayrıca, geçtiğimiz Pazar günü kutlanan Babalar Günü hakkında da bazı açıklamalarda bulundu.

‘Herkes büyük fedakarlık gösterdi’

Dünyada ve ülkemizde yaklaşık 1 buçuk senedir etkili olan ve herkesi olumsuz etkileyen Covid-19 sürecinin etkilerinin azaltmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Osman Ay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında açıkladığı yeni kararların da olumlu olduğunu söyledi. 1Temmuz tarihi itibariyle normalleşme sürecine bir adım daha atacağımızı belirten Osman Ay, ‘Bu sürece ulaşmak için herkes büyük fedakarlık gösterdi. Başta Sağlık Kahramanlarımızı ve bu süreçte görev alan herkese teşekkür ediyorum. 1 Temmuz itibariyle inşallah daha özgür daha güzel günlere adım atıyoruz. Coronavirüs kurallarını unutmadan, bu süreci tamamen bitirelim’ dedi.

‘Rabbim mekanlarını cennet etsin’

Tüm Babaların Babalar Gününü kutlayan Osman, Ay, ‘Geçtiğimiz Pazar günü Babalar Gününü kutladık. Bu sene Babalar Günü münasebetiyle marketime gelen müşterilerime Traş Köpüğü, Lavaş Ekmek, Simit, Poğaça, Limonata, Dut Suyu, Kızılcık Şurubu, Türk Kahvesi ve Tatlı hediye ettim. Biliyoruz ki bizleri bugünlere getiren babaların kıymeti asla ve asla ödenemez. Rahmetli olan tüm babalar için 75 adet Yasin-i Şerif okudum.Rabbim mekanlarını cennet etsin. Kabirleri nurlarla dolsun. Sevgilerini bir an bile esirgemedikleri için en kötü günlerimde yanımda olup bana destek verdikleri için en kötü günlerimde yanımda olup bana destek verdikleri için iyi veya kötü yaptığım hatalarım karşısında benim elimden tuttukları için ne olursa olsun ne yaparsam yapayım doğruyu söyleyip yardımlarını istediğimde yanımda olduklarını bildiğim için üzüntüm üzülüp sevincim ile sevinen kötü günlerimde sıcak sevgilerini hissettiğim  anne ve babamı çok ama çok seviyorum’ dedi.

‘İnsan Babasına borçlu olduğu saygıyı ancak baba olunca duyar’

Ay, son olarak, ‘Babalarımız annelerimizle birlikte kuşkusuz bizlere en büyük katkıları sağlayan aile fertlerimizden birisidir.Doğumumuzdan yetişkinliğimize kadar ve hatta hayatlarımızın yettiği yere kadar bizi koruyup gözetirler.Maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemezler ve iyi bir hayata sahip olmamızı her zaman arzu ederler. İnsan Babasına borçlu olduğu saygıyı ancak baba olunca duyar’ diyerek açıklamalarını bitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —