Tarih: 16.08.2020 11:45

Ay, ‘Deprem değil ihmal öldürüyor’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü esnaf Osman Ay, 17 Ağustos Marmara depreminde hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz için okumuş olduğu 12 Kur’an-ı Kerim Hatmini ve 40 adet Yasin-i Şerif bağışladı

Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim hatmi ve Yasin suresini bağışladı

Ay, ‘Bundan 21 yıl önce saat 03:02 de yerin altından gelen korkunç sesle başlayan o büyük depremin acısı hala taze. Deprem öldürmez bina öldürür.Deprem de ölmek istemeyen önlem alsın hemen deprem öldürmez ihmal öldürür. Unutma önceden hazırlıklı olmak hayat kurtarır. Türkiye’nin en karanlık günlerinden 17 Ağustos depreminin 21.yıl dönümünde hayatını kaybedenler düzenlenen etkinliklerle anıldı.

 Türkiye bundan tam 21 yıl önce tarihinin en karanlık gecelerinden birini yaşadı.16 Ağustos’u 17 Ağustos’a bağlayan gece saatler 03:02’yi gösterirken Gölcük merkezli bir deprem meydana geldi.

17 Ağustos Deprem Şehitlerimizi rahmetle ve saygı ile anıyoruz

Depremde yaşadığı kayıplardan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Osman Ay, ‘Depremde canım ablam Meryem Ay Doğru, eniştem Hayri Doğru, kızları Merve Betül Zehra’yı  kaybettik. Acılarımız çok büyük ateş düştüğü yeri yakıyor acılar unutulmuyor hep tazeleniyor.  17 Ağustos Deprem Şehitlerimizi rahmetle ve saygı ile anıyoruz. Rabbim bütün afetlerden vatanımızı milletimizi korusun bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah!’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —