Tarih: 22.09.2020 12:51

AY, “ELİM SENDE, ELİMİZ HERKESİN YARDIMINA UZANACAK KADAR UZUN OLSUN”

Facebook Twitter Linked-in

AY, “ELİM SENDE, ELİMİZ HERKESİN YARDIMINA UZANACAK KADAR UZUN OLSUN”

 İlçemizin tanınmış ve sevilen esnaflarından Osman Ay düğünü olacak 25 gelin adayına kına gecesi sepetlerinden hediye etti.

“Hiç beklemediğim bir zamanda yaptığım yardımlar karşıma çıkıyor ve beni rahatlatıyor”

  Gerçekleştirdiği yardımlar ile büyük takdir toplayan Osman Ay yaptığı açıklamada, “ İhtiyaç sahiplerine yardım eden bir kimseye Allah hiç ummadığı yerlerden kapılar açar.Maldan ve paradan vermek sanki zenginliği azaltıyor gibi görünüyor ama zannedildiği gibi onu eksiltmez. Aksine cömertlik ve ikram bolluk ve bereket getirir.Tıpkı budanan bağların daha gür ve verimli hale gelmesi gibi.  İşe yaramak ve insanların mutlu olduğunu görmek  hayat enerjimi artırıyor mutlu ve huzurlu oluyorum. Çevrem beni seven insanlarla dolup taşıyor yardım ettiğim insanların duaları daha başarılı olmamda bana yardımcı oluyor. Hiç beklemediğim bir zamanda yaptığım yardımlar karşıma çıkıyor ve beni rahatlatıyor” dedi.

“Haydi o zaman ihtiyacı olan herkese yardıma koşalım”

Ay sözlerinin devamında, “Yardımlaşma ancak hayırlı işlerde olursa, güzeldir. Üstelik yardımın küçüğü büyüğü de olmaz. Yeter ki yaptığımız yardımlarla övünüp yardım ettiğimiz kişileri ezmeyelim.  Ne kadar güzel değil mi kardeşlerim; Küçücük bir yardımımıza, Allah hem ibadet sevabı veriyor hem de bu dünyada ve ahrette bizi ödüllendiriyor.  Haydi o zaman ihtiyacı olan herkese yardıma koşalım. Allahın yardımını ve sevgisini kazan” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —